Vi på NatuCan har valt att sälja en produkt som många andra idag inte har i sitt utbud. Nämligen sugtabletter med CBD i. Detta är en sockerfri sugtablett, eller om du vill kalla det karamell, som kommer i olika smaker.

Vissa tycker inte om den kraftiga smak eller doft som hampan i oljeform många gånger kan avge och därför kan dessa sugtabletter vara ett bra alternativ. Eller om du också känner att det är enklare att komma ihåg att ta en sugtablett varje dag istället för att ta droppar under tungan. Allt är en smaksak och det är upp till var och en att bestämma vad som funkar bäst för sig själv.

Sugtabletterna vi säljer här på NatuCan är sötade med stevia, det vill säga att de inte innehåller något raffinerat socker. Socker i samband med näringsämnen kan ha en negativ effekt och därför har vi valt att undvika just detta i våra produkter.

Produkten kommer i brukar med 25 – 27 stycken tabletter och finns i två olika smaker.

Vill du köpa dessa sugtabletter så kan du klicka på någon av produktbilderna här nedan.

 

CBD-produkterna i denna webbshop säljs endast som kosttillskott och är inte avsedda att diagnostisera, behandla eller bota någon sjukdom. Kontrollera alltid med din läkare innan du börjar ett nytt kosttillskottsprogram.